Voor direct contact met een specialist uit uw regio bel

phone0800 4568888 (gratis)

Juridisch advies na een ongeval

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u graag juridisch advies inwinnen om uw schade te claimen? Neem dan contact op met één van onze whiplashletselschadespecialisten bij u in de buurt. Als slachtoffer van een ongeval, waarbij u letselschade oploopt zoals een whiplash, heeft u recht op een schadevergoeding.

Deze schadevergoeding kunt u krijgen voor alle materiële en immateriële schade die u oploopt tijdens of ten gevolge van een ongeval. Bij materiële schade kunt u denken aan alle kosten die u heeft moeten maken na het ongeval, zoals inkomensverlies, extra kosten voor medische zorg en onverzekerde medische kosten. Ook alle immateriële schade kunt u opvoeren bij uw schadeclaim. Hierbij kunt u denken aan vergoedingen voor alle emotionele schade die u heeft opgelopen.

Er zijn dus veel zaken waarmee u rekening moet houden wanneer u slachtoffer bent van een ongeval. Door rechtshulp in te schakelen kan u veel werk uit handen worden genomen. Dit zorgt ervoor dat u zich kunt richten op uw herstel.

Gratis juridisch advies

Bel voor gratis juridisch advies met 0800-4568888. U komt dan direct in contact met een van de letselschadespecialisten bij u in de buurt die u kan helpen bij het verhalen van de schade na een ongeval.

Whiplashletselschadespecialisten

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Benieuwd of u een whiplash heeft?

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg