Voor direct contact met een specialist uit uw regio bel

phone0800 4568888 (gratis)

Juridische hulp bij een whiplash in Amsterdam

Een whiplash kan bestaan uit onder andere nekklachten, pijn in het hoofd, vermoeidheid, stemmingswisselingen en duizeligheid. Een whiplash ontstaat in de meeste gevallen door een ongeluk in het verkeer, maar u kunt ook whiplash klachten oplopen door een aanrijding op de fiets, tijdens het sporten of door een ongelukkige val.

Heeft u door toedoen van een ander deze klachten opgelopen? Dan kunt u via ons netwerk van whiplash letselschadespecialisten een expert in Amsterdam inschakelen die u helpt uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij.

Schade claimen

Niet alleen raden wij u aan om bij whiplash klachten snel medische hulp te zoeken, tevens raden wij u aan direct contact op te nemen met een whiplash specialist in Amsterdam. Whiplash letsel vergt specifieke kennis en ruime ervaring, niet alleen voor de behandelaar van uw klachten, maar ook voor de behandelaar van uw schadezaak. Als whiplash advocaat zijn wij naast letselschadespecialist ook thuis in alle bijzondere aspecten die een whiplash met zich meebrengt. Voor het claimen van uw schade kunt u denken aan de volgende kostenposten:

  • (onverzekerde) medische kosten;
  • misgelopen inkomsten en pensioenopbouw;
  • extra gemaakte reiskosten;
  • huishoudelijke hulp;
  • smartengeld.

Contact met uw advocaat in Amsterdam

Heeft u door een ongeluk whiplash schade opgelopen? Schakel dan een specialist in die u helpt uw schade te verhalen. Als u onze diensten inschakelt, zorgen wij ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Maak direct een afspraak of doe uw verhaal via onderstaand contactformulier.  Onze whiplash specialist in Amsterdam reageert dan zo spoedig mogelijk op uw bericht. Wij helpen u graag van begin tot eind bij uw schadeclaim.

De Letselschade Raetsman

Werkgebied Amsterdam
Tel. 0800 4568888

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Benieuwd of u een whiplash heeft?

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg