Voor direct contact met een specialist uit uw regio bel

phone0800 4568888 (gratis)

Pandora

De gevolgen van een ongeval zijn in de regel ingrijpend, vooral als er dan vervolgens diverse gezondheidsklachten optreden en er zelfs arbeidsongeschiktheid aan de orde is. Meer dan eens is juist dan snelle hulp geboden.

Onder de naam Pandora wordt momenteel een proef uitgevoerd waarvoor verkeersslachtoffers die nekletsel hebben opgelopen zich kunnen aanmelden.

Pandora is een samenwerking tussen diverse verzekeraars en letselschadeadvocaten en –experts. Het herstel van het whiplashslachtoffer is uitgangspunt voor de schadeafwikkeling. Gedurende het eerste jaar wordt daarom geen discussie gevoerd over het verband tussen het ongeval en het opgelopen letsel. Omdat herstel bovenaan het lijstje staat, worden ook de kosten ten behoeve van medische behandelingen, zonder discussie, vergoed.

De Pandora-aanpak

U ontvangt ook direct een voorschot van € 5.000,-, waarmee u de eerste kosten kunt voldoen. De Pandora-aanpak is er op gericht om intensieve hulp te bieden die u in staat stelt zo snel mogelijk weer met uw leven verder te gaan en de nare ervaring van het ongeval achter u te laten. Mocht dit niet lukken, dan dient uiteraard alsnog al uw schade te worden vergoed.

Whiplashletselschadespecialisten

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Benieuwd of u een whiplash heeft?

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg