Voor direct contact met een specialist uit uw regio bel

phone0800 4568888 (gratis)

Wat doen wij voor u?

Uiteraard heeft u recht op een geldelijke vergoeding. De ernst van uw letsel bepaalt de hoogte van de claim. Zeer specifieke kennis is nodig, omdat geen enkele zaak, ook niet die van u, hetzelfde is.

Daarnaast bepalen we de ontstane hulpbehoefte, uw verlies van verdienvermogen en berekenen uw pensioenschade en de belastingschade. Dit zijn ingewikkelde berekeningen die samen met speciaal opgeleide financieel deskundigen worden gemaakt.

Nauwe samenwerkingen

Ook is belangrijk dat er nauwe samenwerkingen zijn met onder andere gespecialiseerde fysiotherapeuten, revalidatiecentra en psychotherapeuten in uw regio waar u snel terecht kunt en die u kunnen helpen, voor zover mogelijk, uw conditie weer op peil te krijgen en het trauma te verwerken. Zo maakt u de kans groter dat u uw werk of onderneming kunt behouden.

Raadpleeg daarom één van onze whiplashletselschadespecialisten die kosteloos een eerste gesprek met u hebben of u direct telefonisch kunnen informeren of hetgeen u aangeboden heeft gekregen van de verzekeraar wel klopt met wat gebruikelijk is.
Whiplashletselschadespecialisten

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Benieuwd of u een whiplash heeft?

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg