Voor direct contact met een specialist uit uw regio bel

phone0800 4568888 (gratis)

Nekpijn na ongelukkig voorval

De nek is een cruciaal en complex orgaan in het menselijk lichaam en is niet voorbereid op krachtige botsingen. Door de vele wervels, gewrichten en spieren is de nek erg gevoelig voor plotselinge bewegingen van buitenaf. U kunt van één verkeerde beweging al last krijgen van pijn in de nek.

Nekpijn kan erg vervelend en erg belemmerend zijn in het dagelijkse leven. Iets simpels als het strikken van uw veters kan hierdoor al een hele opgave worden. Naast dat nekpijn erg ongemakkelijk is, kan het er ook voor zorgen dat men slecht slaapt.

Nekpijn door een whiplash

whiplashletselschadespecialistenEen whiplash ontstaat vaak als de nek met een forse kracht van voren naar achter wordt bewogen, waardoor de spieren en banden in de nek uitrekken. Een gevolg hiervan is vaak nekpijn. Deze pijn kan soms zo heftig zijn dat u beperkt wordt in het dagelijks leven. Meestal ontstaan dergelijke nekklachten na een aanrijding, maar dit kan ook ontstaan door bungeejumpen, een botsauto op de kermis of een sportongeval. Er zijn dus veel invloeden van buitenaf die een whiplash kunnen veroorzaken. Bij het diagnosticeren van een whiplash worden de nekklachten als uitgangspunt genomen.

Heeft u nekklachten na een ongeval en is iemand anders hier verantwoordelijk voor? Neem dan contact op met één van onze letselschadespecialisten bij u in de buurt om u verder te helpen.

Whiplashletselschadespecialisten

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Benieuwd of u een whiplash heeft?

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg