Voor direct contact met een specialist uit uw regio bel

phone0800 4568888 (gratis)

Wat is whiplash?

Whiplashletsel of een nekverstuiking ontstaat door een plotselinge slingerbeweging van het hoofd en de nek ten opzichte van de romp. In de meeste gevallen ontstaat een nekverstuiking tijdens een kop-staartbotsing, maar ook tijdens een sportongeval, bedrijfsongeval, misdrijf of een ongeluk thuis kan een nekverstuiking worden opgelopen.

whiplash klachtenIndien u kort na een ongeval een stijf gevoel in uw nek ervoer en in de dagen en weken daarna deze klachten zich ontwikkelde tot een hinderlijke pijn, dan kan er sprake zijn van whiplash. Over het algemeen behoren ook schouderklachten (uitstralend naar de nek), hoofdpijn, duizeligheid en geheugen- en concentratiestoornissen tot het klachtenpatroon. Het is raadzaam direct na het ongeval een bezoek te brengen aan de EHBO-post van het dichtstbijzijnde ziekenhuis of aan uw huisarts.

Klachtenpatroon

Vooraf is niet in te schatten hoe uw klachtenpatroon zich ontwikkelt. De één herstelt zich na enkele dagen, de ander is weken, soms maanden en zelfs jaren uit de roulatie.

Indien uw klachten maar niet verdwijnen, begint u zich zorgen te maken. Vooral omdat het u moeite kost het leven weer op te pakken. Het lukt u niet uw dagelijkse werkzaamheden te doen. Dan neemt u contact op met ons en kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken met de dichtstbijzijnde whiplashletselschadespecialist bij u in de buurt.

Keurmerk Letselschade

De aangesloten whiplashletselschadespecialisten van het netwerk moeten voldoen aan de eisen van het Keurmerk Letselschade. Dat betekent dat zij zich op dit gebied hebben gespecialiseerd, hierin veel ervaring hebben opgedaan en volgens strenge regels hun werk doen. Het Keurmerk Letselschade is opgezet in samenwerking met Slachtofferhulp Nederland.
Whiplashletselschadespecialisten

Bel gratis:

Waarom kiest u voor ons?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Benieuwd of u een whiplash heeft?

Specialisten in uw regio

Groningen Friesland Drenthe Noord Holland Flevoland Overijssel Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg